Examenrooster en activiteitenplanning (opnieuw) in agenda zetten

Gepubliceerd op

Het examenrooster en de activiteitenplanning van 2024 kun je downloaden als kalenderbestand (ICS) en in je agenda zetten. Heb je dit al gedaan in de periode tussen 1 september en 19 oktober 2023, dan kan het zo zijn dat de examens en activiteiten een uur te laat in je agenda staan. Dit kwam door een probleem met de ingestelde tijdszone. Dit geldt niet voor alle agenda’s. De tijdszone is nu zo ingesteld dat in alle agenda’s de examens en activiteiten op de juiste tijdstippen worden weergeven. 

Bestand opnieuw downloaden en in agenda zetten

Heb je het rooster of de activiteitenplanning van 2024 tussen 1 september en 19 oktober 2023 geïmporteerd in je agenda? Download het kalenderbestand (ICS) dan opnieuw en importeer het in de agenda, zodat de juiste tijden erin staan.