Septembermededeling over de eindexamens 2022 gepubliceerd

22 september 2021

 

Vandaag zijn de ‘Septembermededeling over de eindexamens 2022’ en de ‘Activiteitenplanning centrale examens 2022’ op Examenblad.nl gepubliceerd.

In de Septembermededeling is alle relevante informatie over de centrale examens 2022 voor zowel examensecretarissen als docenten opgenomen. De Septembermededeling is voorzien van links naar regelgeving, mededelingen, brochures en bijlagen.

De vakspecifieke informatie is te vinden via de Septembermededeling of rechtstreeks via de desbetreffende examenpagina (kies in bovenstaand menu het desbetreffende schooltype en vak om deze examenpagina's te bereiken).

Verruiming afnameperiode cspe’s en ce‘s BB- en KB-flex

Vanwege corona geldt in schooljaar 2021-2022 voor de cspe’s een ruimere afnameperiode, vanaf 16 februari tot en met 22 juli 2022. Voor de flexibele en digitale centrale examens bb en kb geldt net zoals in schooljaar 2020-2021 een verlengde afnameperiode tot en met 22 juli 2022.

De Septembermededeling en de Activiteitenplanning kunnen tussentijds worden aangepast als dat vanwege corona nodig zou zijn. Als dat het geval is, worden de examensecretarissen hierover geïnformeerd via een mailing vanuit Examenblad.nl.

Op deze plaats verschijnt dan een nieuwsbericht.


Deel deze pagina