Let op: Je bekijkt nu informatie uit een oud examenjaar.Ga naar het huidige examenjaar

Februari-aanvulling op de Septembermededeling gepubliceerd

Gepubliceerd op

Vandaag is de Februari-aanvulling op Examenblad.nl gepubliceerd. De Februari-aanvulling is toegevoegd aan de Septembermededeling. Wat ten opzichte van de Septembermededeling is aangepast, is zichtbaar aan blauwe markeringen en doorhalingen. Het is ook mogelijk om de blauwe markeringen en de doorhalingen uit te zetten. Dan is alle informatie zichtbaar als één doorlopende tekst.

Ook de Activiteitenplanning is aangepast.

De aanpassingen aan de Septembermededeling en de Activiteitenplanning zijn het gevolg van de Kamerbrieven van 17 december en 24 januari over de maatregelen voor 2022 en het debat van de Vaste Kamercommissie Onderwijs van 26 januari. Een samenvatting van deze maatregelen is te vinden in paragraaf 1.1 van de Februari-aanvulling. De Kamerbrief n.a.v. het debat van de Vaste Kamercommissie Onderwijs volgt later.

De Maartaanvulling zal nadere informatie bevatten over het derde tijdvak dat in juli op de scholen zelf wordt afgenomen.