Let op: Je bekijkt nu informatie uit een oud examenjaar.Ga naar het huidige examenjaar

Samenwerking tussen roosteradviescommissie van PLEXS en CvTE

Gepubliceerd op

Op het jaarlijks congres van het Platform voor Examensecretarissen (PLEXS) heeft het CvTE laten zien aan welke criteria het jaarlijkse centraal examenrooster moet voldoen. De aanwezigen werd gevraagd wie van hen de eigen expertise en ervaring als examensecretaris wilde inzetten door mee te denken over het rooster.

En die examenprofessionals meldden zich. Het resultaat is het rooster 2018. Dat kwam tot stand na een prima samenwerking tussen deze roosteradviescommissie van PLEXS en het CvTE. De PLEXS-leden leverden een grote bijdrage en een frisse kijk op het opstellen van het rooster. Men keek vanuit de praktijk bijvoorbeeld anders naar het begrip correctielast.