Verslag centraal examen vo 2023

Gepubliceerd op

Het College voor Toetsen en Examens (CvTE) en Stichting Cito (Cito) hebben een gezamenlijk ‘Verslag centrale examens vo 2023’ gepubliceerd. 

De centrale examens in het voortgezet onderwijs zijn ieder jaar hard werken. Niet alleen voor de leerlingen die de examens afleggen en de docenten die de examens corrigeren, maar ook voor de organisaties die de examens mogelijk maken. Benieuwd hoe de examens tot stand komen en hoe de afgelopen examenperiode verliep? 

In dit verslag kijken we terug op de examenperiode 2023 en geven we naast jaarspecifieke data en cijfers ook algemene informatie over hoe het examenproces verloopt. Gisteravond werd daarover een mailing verstuurd naar alle functionarissen van Examenblad.nl, die door een technische vertraging pas vanochtend is afgeleverd. 

Lees het verslag: Verslag centrale examens vo 2023