Livegang 'Mijn Examenblad' 21 november 2023

Gepubliceerd op

Op 21 november 2023 gaat de nieuwe persoonlijke pagina 'Mijn Examenblad' live, inclusief het mailingsysteem. In verband met deze livegang is de persoonlijke pagina van Examenblad.nl vanaf 20 november 6.00 uur niet meer bereikbaar. Op 21 november ontvangen gebruikers een mailing met daarin een link. Via deze link kan een nieuw wachtwoord worden ingesteld en is inloggen op de nieuwe persoonlijke omgeving weer mogelijk.

Mijn Examenblad: de nieuwe persoonlijke pagina

In navolging van de website krijgt ook de persoonlijke pagina een update en heet dan ‘Mijn Examenblad’. Alle accounts worden vanuit de persoonlijke pagina overgenomen in de nieuwe omgeving, behalve de wachtwoorden die daarbij horen. Als je vanaf 21 november met je nieuwe wachtwoord inlogt, ben je weer bij de vertrouwde gegevens.  

Nieuw afzenderadres mailings

Ook het mailsysteem dat gekoppeld is aan Examenblad.nl wordt vernieuwd. Het nieuwe afzenderadres wordt noreply@examenblad.nl. Ben je een gebruiker van ‘Mijn Examenblad’? Zorg er dan voor dat je e-mails van dit adres kunt ontvangen of vraag aan de systeembeheerder dit te regelen.