Bedrijfstest nieuwe distributeur centrale examens

Gepubliceerd op

Met ingang van het nieuwe schooljaar is Schotpoort Connect verantwoordelijk voor de distributie van de centrale examens. Schotpoort Connect is de winnaar uit de aanbesteding en is een ervaren logistiek dienstverlener met focus op sociaal en duurzaam ondernemen.

Om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op de aflevering van de examenpakketten, vindt op 3 oktober 2023 een bedrijfstest plaats. Tijdens deze test wordt het hele distributieproces doorlopen. Er is een selectie gemaakt van deelnemende scholen zodat de bedrijfstest zo representatief mogelijk kan worden uitgevoerd. Het gaat hierbij om honderd scholen verspreid door heel Nederland. Geselecteerde scholen ontvangen vandaag een vooraankondiging met informatie over deze test.