Mijneindexamen.nl

Ieder jaar is Mijneindexamen.nl vanaf 1 oktober beschikbaar voor alle examenkandidaten die in dat schooljaar examen doen. Mijneindexamen.nl is ontwikkeld als mobiele webapp voor smartphone of tablet. Daarnaast is de website ook via de computer goed toegankelijk.

Webapp

Mijneindexamen.nl is een mobiele webapp voor smartphone, tablet of desktop. Dat betekent dat het werkt als een app, maar geen echte app is. Het is een website die via de internetbrowser kan worden opgeroepen. Daarom is Mijneindexamen.nl niet te vinden in de App Store, Play Store of een andere appwinkel.

Let op: een examenapp gebruiken die u via een appwinkel heeft gedownload, biedt niet de officiƫle informatie van de overheid.

Mijn eindexamen webapp

Examenrooster op maat

Op Mijneindexamen.nl kan de examenkandidaat zijn of haar examenrooster op maat samenstellen, door niveau (vwo/havo/vmbo) en vakkenpakket te selecteren. Bij ieder vak worden de toegestane hulpmiddelen weergegeven, en na afname is een link naar de examendocumenten beschikbaar. De website biedt daarnaast praktische informatie ter voorbereiding op de examens: oefenexamens, de slaag-zakregeling, algemene regels en tips.

Tip 1: De website is geschikt voor weergave op laptops en digitale schoolborden. Mentoren kunnen de website klassikaal met leerlingen bekijken en gebruiken.

Tip 2: Wilt u alle informatie voor een ander niveau zien, dan kunt u onderaan in het menu de reset-knop gebruiken en opnieuw het niveau en vakkenpakket kiezen. Als u op Mijneindexamen.nl het rooster van bijvoorbeeld havo geselecteerd hebben en u wilt ook het vwo-rooster tonen, dan kan dat door in het menu de optie volledig rooster vwo te kiezen. Met de flyer en de poster kunt u leerlingen wijzen op Mijneindexamen.nl.


Deel deze pagina