Let op: Je bekijkt nu informatie uit een oud examenjaar.Ga naar het huidige examenjaar

Mijneindexamen.nl

Laatste update

Mijneindexamen.nl is dit jaar vanaf eind augustus beschikbaar voor alle examenkandidaten die in 2023 examen doen.

Webapp

Mijneindexamen.nl is een mobiele webapp voor smartphone, tablet of desktop. Dat betekent dat het werkt als een app, maar geen echte app is. Het is een website die via de internetbrowser kan worden opgeroepen. Daarom is Mijneindexamen.nl niet te vinden in de App Store, Play Store of een andere appwinkel.

Let op: een examenapp gebruiken die u via een appwinkel heeft gedownload, biedt niet de officiële informatie van de overheid.

Examenrooster op maat

Op Mijneindexamen.nl kan de examenkandidaat zijn of haar examenrooster op maat samenstellen, door het niveau (vwo/havo/vmbo) en vakkenpakket te selecteren. Ook is het mogelijk om vakken op een hoger niveau in het rooster op te nemen. Leerlingen krijgen zo een overzicht op maat van hun examenperiode. Bij ieder vak worden de toegestane hulpmiddelen weergegeven, en na afname is een link naar de examendocumenten beschikbaar. De website biedt daarnaast praktische informatie ter voorbereiding op de examens: oefenexamens, de slaag-zakregeling, algemene regels en tips.

Het rooster automatisch in je agenda

Leerlingen kunnen hun persoonlijke examenrooster ook opslaan in hun Google- of Outlook-agenda. Daardoor hoeven zij niet meer zelf hun examens handmatig in te voeren in hun eigen agenda. Gebruik hiervoor de knop ‘Zet in mijn agenda’.

Print je het examenrooster liever uit dan kan dat ook. Gebruik hiervoor de knop ‘Opslaan en printen’.

Promoten mijneindexamen.nl

Wil je het gebruik van mijneindexamen.nl onder leerlingen promoten, dan kan je onderstaande bestanden gebruiken. Het eerste bestand bestaat uit twee A5-formaat flyers, die je kunt printen en daarna doormidden knippen of snijden. Deze flyers kan je uitdelen onder leerlingen. Het tweede bestand is een poster op A3-formaat die je op school op kunt hangen.