Let op: Je bekijkt nu informatie uit een oud examenjaar.Ga naar het huidige examenjaar

Nieuw examenjaar: registratie voor mailings en beheer postbusgevevens

Gepubliceerd op

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Het College voor Toetsen en Examens wenst alle scholen een goede start.

Op dit moment wordt uitgegaan van een normaal schooljaar voor 2022-2023, hoewel niet helemaal zeker is of dit zo blijft. Mocht voor de centrale examens iets veranderen, dan ontvangen scholen hierover bericht o.a. via mailings vanuit Examenblad. Examenblad gebruikt hiervoor de geregistreerde gegevens van de examenfunctionarissen.

Om deze mailings te ontvangen, kunnen examensecretarissen gedurende het hele jaar vakdocenten registreren of verwijderen op de persoonlijke pagina van de examensecretaris op Examenblad. De examensecretarissen wordt aangeraden de huidige gegevens te controleren en waar nodig aan te passen. Daarnaast zal in november de jaarlijkse heractivatie plaatsvinden. Hierover krijgen scholen een aparte mailing.

Per 1 september bestaat daarnaast de mogelijkheid om telefoonnummer en postbusgegevens van scholen te wijzigen. Dit kan ook via de persoonlijke pagina van de examensecretaris. Voor deze gegevens is de database van Examenblad leidend en de examensecretaris beheert deze gegevens. De bedoeling is dat dit ervoor zorgt dat de database voorafgaand aan de publicatie van de pooling tweede correctie voor 2023 weer up to date is.

Het College voor Toetsen en Examens vertrouwt erop dat de mailings vanuit Examenblad.nl ook dit schooljaar weer de juiste functionarissen bereiken.