Let op: Je bekijkt nu informatie uit een oud examenjaar.Ga naar het huidige examenjaar

Kick-off-bijeenkomst centrale examens dans en drama vmbo

Gepubliceerd op

De vakvereniging VONKC organiseert in samenwerking met het College voor Toetsen en Examens en Cito een interactieve bijeenkomst voor docenten dans en drama vmbo. De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 28 september 2022 in Het Huis in Utrecht.

Tijdens deze interactieve en inspirerende dag willen we docenten dans en drama handvatten geven voor de voorbereiding op de centrale examens om zo de eigen lespraktijk te verrijken.

Programma en aanmelden

Via de website van de vakvereniging VONKC kunt u zich aanmelden voor de bijeenkomst. Hier vindt u ook nadere informatie over het programma en de sprekers. Aanmelden kan tot uiterlijk zondag 18 september 2022.