Let op: Je bekijkt nu informatie uit een oud examenjaar.Ga naar het huidige examenjaar

Pagina voor examensecretarissen

Gepubliceerd op

Op de pagina Ik ben examensecretaris vindt u informatie en verwijzingen bij elkaar die nuttig zijn voor u als (beginnende) examensecretaris. De pagina is ook te vinden via www.ikbenexamensecretaris.nl. De inhoud op deze pagina is tot stand gekomen in samenspraak met PLEXS en enkele meelezende examensecretarissen. Met deze pagina willen we examensecretarissen ondersteunen bij hun werk als examensecretaris.

Heeft u opmerkingen of aanvullingen voor deze pagina, laat het ons weten via info@cvte.nl. Al naar gelang onze ervaringen ermee en reacties erop zullen we de pagina een à twee keer per jaar aanpassen.

Voor docenten is er de pagina Ik heb een examenklas (www.ikhebeenexamenklas.nl).