Let op: Je bekijkt nu informatie uit een oud examenjaar.Ga naar het huidige examenjaar

Cito

Het Centraal Instituut voor Toets Ontwikkeling (Cito) is gespecialiseerd in het ontwikkelen van toetsen en examens, het beoordelen van leerresultaten en certificering. Vanuit deze specialismen werkt Cito mee aan de verbetering van de kwaliteit van het onderwijs. Cito richt zich op scholen, overheid en opleidings- en exameninstellingen.

Centrale examens

Cito maakt samen met docenten de opgaven voor de centrale examens. Deze opgaven worden voorgelegd aan vaststellingscommissies van het College voor Toetsen en Examens (CvTE), die verantwoordelijk zijn voor de vaststelling.

Nadat de examenopgaven door een vaststellingscommissie van het College voor Toetsen en Examens zijn vastgesteld, maakt Cito de examenopgaven klaar voor druk en distributie. De Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) is verantwoordelijk voor de logistiek van de centrale examens.

Contact en informatie

Zendingen examendocumenten vanuit Cito

Heb je een vraag over de zending van examendocumenten vanuit Cito? Neem dan contact op met de afdeling procesvoering via ce-bedrijfsbureau@cito.nl.
Cito
Bedrijfsbureau CTE
Postbus 1034
6801 MG Arnhem

Cito-Helpdesk

Voor vragen over Wolf, de installatie en de werking van  de ICT-toepassingen in cspe’s kun je contact opnemen met de helpdesk van Cito via de Klantenservice. Informatie over de bereikbaarheid van deze klantenservice vind je op: contactpagina van Cito.

De ICT-helpdesk is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur via (026) 352 11 11 of per mail: klantenservice@cito.nl of via wolf@cito.nl.

Meer informatie is te vinden op de website van Cito.