Mijneindexamen.nl

Mijneindexamen.nl is ieder jaar vanaf oktober beschikbaar voor alle examenkandidaten die in dat schooljaar examen doen.

Webapp

Mijneindexamen.nl is een mobiele webapp voor smartphone, tablet of desktop. Dat betekent dat het werkt als een app, maar geen echte app is. Het is een website die via de internetbrowser kan worden opgeroepen. Daarom is Mijneindexamen.nl niet te vinden in de App Store, Play Store of een andere appwinkel.

Let op: een examenapp gebruiken die u via een appwinkel heeft gedownload, biedt niet de officiële informatie van de overheid.

Mijn eindexamen webapp

Examenrooster op maat

Op Mijneindexamen.nl kan de examenkandidaat zijn of haar examenrooster op maat samenstellen, door niveau (vwo/havo/vmbo) en vakkenpakket te selecteren. Ook is het mogelijk om vakken op een hoger niveau in het rooster op te nemen. Leerlingen krijgen zo een overzicht op maat van hun examenperiode. Bij ieder vak worden de toegestane hulpmiddelen weergegeven, en na afname is een link naar de examendocumenten beschikbaar. De website biedt daarnaast praktische informatie ter voorbereiding op de examens: oefenexamens, de slaag-zakregeling, algemene regels en tips.

Nieuw sinds dit jaar

Vanaf dit jaar kunnen leerlingen het persoonlijke examenrooster ook opslaan in hun Google- of Outlook-agenda. Daardoor hoeven zij niet meer zelf hun examens handmatig in te voeren in hun eigen agenda. Gebruik hiervoor de knop ‘Zet in mijn agenda’. Print je het examenrooster liever uit dan kan dat sinds dit jaar ook. Gebruik hiervoor de knop ‘Opslaan en printen’.


Deel deze pagina