Let op: Je bekijkt nu informatie uit een oud examenjaar.Ga naar het huidige examenjaar

Veldraadpleging syllabi aardrijkskunde havo en vwo

Gepubliceerd op

In september 2021 is een syllabuscommissie gestart om onderhoud te doen aan de syllabi aardrijkskunde havo en vwo. Dit onderhoud is in de eerste plaats gericht op een actuelere invulling van diverse onderdelen van beide syllabi.

Het College voor Toetsen en Examens (CvTE) legt de conceptversie van deze geactualiseerde syllabi graag voor aan docenten aardrijkskunde havo en vwo. U kunt via een digitale enquête een reactie geven op de opzet en inhoud van de nieuwe syllabi. U kunt er voor kiezen om te reageren op beide syllabi of van één van de niveaus. De syllabuscommissie bespreekt de reacties en verwerkt ze waar mogelijk.

De commissie heeft een korte verantwoording bij de conceptsyllabi geschreven. Wij vragen u deze verantwoording te lezen voorafgaand aan uw beoordeling van de syllabi.

U kunt de syllabi en de verantwoording downloaden via onderstaande links. De enquête staat open tot maandag 21 maart 2022. U kunt de vragenlijst in delen invullen; uw eerder ingevulde antwoorden blijven bewaard.

De syllabuscommissie ziet ernaar uit om veel reacties van docenten aardrijkskunde te ontvangen!

Conceptsyllabi