Mijneindexamen.nl: dit jaar met agenda- en printoptie

2 november 2021

 

Mijneindexamen.nl, de site met informatie over de centrale examens voor leerlingen is weer geactualiseerd. Op dit moment wordt uitgegaan van een normaal schooljaar, hoewel dit uiteraard niet helemaal zeker is. Het is daarom belangrijk dat leerlingen weten waar zij informatie kunnen vinden over hun examens. Mijneindexamen.nl bevat alle informatie die leerlingen nodig hebben voor het examenjaar 2021-2022.

Examenrooster op maat

Op mijneindexamen.nl kunnen leerlingen hun persoonlijke examenrooster samenstellen. Bij ieder vak staat welke hulpmiddelen zijn toegestaan en na de examenafname verschijnt de link naar het correctievoorschrift. Behalve het persoonlijke examenrooster geeft mijneindexamen.nl ook praktische informatie ter voorbereiding in de vorm van oefenexamens, syllabi, algemene regels en tips en de slaag-zakregeling.

Nieuw sinds dit jaar

Vanaf dit jaar kunnen leerlingen het persoonlijke examenrooster ook opslaan in hun Google- of Outlook-agenda. Daardoor hoeven zij niet meer zelf hun examens handmatig in te voeren in hun eigen agenda. Print je het examenrooster liever uit, dan kan dat sinds dit jaar ook.


Deel deze pagina