Volg de prikborden Engels vmbo GL/TL, havo, vwo

7 mei 2019

 

In de vakspecifieke informatie van Engels vmbo GL/TL, Engels havo en Engels vwo en in de Maartaanvulling heeft het CvTE docenten Engels geïnformeerd over het vervolg van de pilots 'Prikbord Engels vmbo GL/TL', 'Prikbord Engels havo' en 'Prikbord Engels vwo'.

Op de nieuwe prikborden zijn veelgestelde vragen geplaatst, gerubriceerd onder kopjes als moeilijkheidsgraad, correctie e.d. Deze vragen zijn geselecteerd op basis van vragen die de afgelopen jaren zijn binnengekomen. In een aantal gevallen gaat het om vragen die te maken hebben met onderliggende principes van de examens of van toetsen in het algemeen. Op deze manier worden antwoorden op vragen die bij correctoren leven, op een overzichtelijke wijze gepresenteerd. De veelgestelde vragen bieden zo hulp bij de correctie van niet alleen die éne examenvraag, maar bij de correctie van meerdere examenvragen.

De prikborden zijn te vinden op de examenpagina's en via de onderstaande links. De prikborden havo en vwo zijn gelijk:

De prikborden worden tijdens de examenperiode eventueel aangevuld met nieuw ingekomen vragen en opmerkingen met betrekking tot examinering en correctie van de examens Engels. Het is ook mogelijk een e-mailalert te ontvangen bij updates van (een van) de prikborden, door bovenaan de desbetreffende pagina te klikken op 'volg prikbord'.

Pijl omhoog