Aanmelden kandidaten aangewezen vakken tweede tijdvak en kandidaten derde tijdvak

13 juni 2012

 

Sinds vorige week kunt u leerlingen aanmelden voor de aangewezen vakken tweede tijdvak en voor het derde tijdvak.

Het aanmelden van leerlingen voor de aangewezen vakken tweede tijdvak en voor het derde tijdvak 2012 vindt plaats via de webapplicatie 'aanmelden 2e en 3e tijdvak' op de internetsite van DUO, onderdeel zakelijk:

U heeft eind mei een brief gehad van DUO met een inlognaam en wachtwoord voor deze webapplicatie.

U dient de leerlingen voor de aangewezen vakken tweede tijdvak uiterlijk op maandag 18 juni 2012, 17.00 uur aan te melden. De leerlingen voor het derde tijdvak moeten uiterlijk op maandag 2 juli 2012, 17.00 uur door u zijn aangemeld. U moet alle kandidaten voor het tweede tijdvak en derde tijdvak OOK registreren in BRON (tweede tijdvak: 18 juni voor 12.00 uur en derde tijdvak: 2 juli voor 17.00).

U vindt een uitgebreide toelichting op de aanmelding van het tweede tijdvak (aangewezen vakken) en het derde tijdvak op de site van DUO, onderdeel zakelijk.

De internetsite is inmiddels opengesteld voor de aanmelding van uw kandidaten.

De examenroosters tweede en derde tijdvak staan tevens op de site van DUO vermeld.

Belangrijke aandachtspunten

  • De oproepen worden door DUO verzonden naar het door de school opgegeven postadres van de school. Wordt er geen postadres opgegeven dan wordt de oproep verzonden naar het woonadres van de leerling.
  • De digitale examens worden op andere, op dit moment nog niet vaststaande locaties afgenomen, verspreid over Nederland. Op de oproep staat de juiste locatie vermeld.
  • Scholen met kandidaten vmbo-bb/flexibel&digitaal en vmbo-kb/flexibel&digitaal wordt verzocht bij de aanmelding voor het 3e tijdvak in het "opmerkingenveld" te vermelden welke varianten van het desbetreffende examen deze kandidaten reeds hebben afgelegd.

Vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met: DUO, afdeling Examendiensten, telefoon (050) 599 89 33 of per mail: examens@duo.nl

Pijl omhoog