Aanmelden kandidaten aangewezen vakken tweede tijdvak en kandidaten derde tijdvak

15 juni 2011

 

Sinds vorige week kunt u leerlingen aanmelden voor de aangewezen vakken tweede tijdvak en voor het derde tijdvak.

Het aanmelden van leerlingen voor de aangewezen vakken tweede tijdvak en voor het derde tijdvak 2011 vindt plaats via de webapplicatie 'aanmelden 2e en 3e tijdvak' op de internetsite van DUO, onderdeel zakelijk.

U heeft eind mei een brief gehad van DUO met een inlognaam en wachtwoord voor de webapplicatie.

U dient de leerlingen voor de aangewezen vakken tweede tijdvak uiterlijk op maandag 20 juni 2011, 17.00 uur aan te melden. De leerlingen voor het derde tijdvak moeten uiterlijk op maandag 4 juli 2011, 17.00 uur door u zijn aangemeld.

U moet alle kandidaten voor het tweede tijdvak en derde tijdvak OOK registreren in BRON (tweede tijdvak: 20 juni voor 12.00 uur en derde tijdvak voor 3 augustus).

Tevens kunt u een uitgebreide toelichting op de aanmelding van het tweede tijdvak (aangewezen vakken) en het derde tijdvak vinden op de internetsite van DUO, onderdeel zakelijk.

De examenroosters tweede en derde tijdvak staan tevens op de site vermeld.

Belangrijke aandachtspunten:

- DUO verstuurt de oproepen naar het door de school opgegeven postadres. Wordt er geen postadres opgegeven dan wordt de oproep verzonden naar het woonadres van de leerling.

- De digitale examens worden op andere, op dit moment nog niet vaststaande locaties afgenomen, verspreid over Nederland. Op de oproep staat de juiste locatie vermeld.

- We verzoeken scholen met kandidaten vmbo-bb/digitaal bij de aanmelding voor het derde tijdvak in het opmerkingenveld te vermelden welke versie deze kandidaten voor de herkansing hebben gebruikt.

Vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met: DUO, afdeling Examendiensten, telefoon (050) 599 89 33 of per mail: examens@duo.nl