Aanmelden kandidaten aangewezen vakken tweede tijdvak en kandidaten derde tijdvak

16 juni 2010

 

Sinds vorige week kunt u leerlingen aanmelden voor de aangewezen vakken 2e tijdvak en voor het 3e tijdvak.

Het aanmelden van leerlingen voor de aangewezen vakken 2e tijdvak en 3e tijdvak 2010 vindt plaats via de webapplicatie 'aanmelden 2e en 3e tijdvak' op de internetsite van de Dienst Uitvoering Onderwijs, onderdeel zakelijk.

U heeft eind mei een brief gehad van DUO met een inlognaam en wachtwoord voor de webapplicatie.

U dient de leerlingen voor de aangewezen vakken 2e tijdvak uiterlijk op maandag 21 juni, 17.00 uur aan te melden. De leerlingen voor het 3e tijdvak moeten uiterlijk op maandag 5 juli 2010, 17.00 uur door u zijn aangemeld.

U moet alle kandidaten voor het 2e tijdvak en 3e tijdvak OOK registreren in BRON (2e tijdvak: 21 juni voor 12.00 uur en 3e tijdvak: 5 juli voor 17.00).

Tevens kunt u een uitgebreide toelichting op de aanmelding van het 2e tijdvak (aangewezen vakken) en het 3e tijdvak vinden op de internetsite van DUO, onderdeel zakelijk.

De examenroosters 2e en 3e tijdvak staan tevens op de site vermeld.

De zitting havo kunst (algemeen) is op vrijdag 25 juni om 9.30 uur. (In de Maartmededeling werd dit ten onrechte vermeld als middagzitting. In het rooster tweede tijdvak staat het correct.)

N.B.

- De oproepen worden door DUO verzonden naar het postadres van de leerlingen.

- De digitale examens worden op andere, op dit moment nog niet vaststaande, locaties afgenomen verspreid over Nederland. Op de oproep staat de juiste lokatie vermeld.

- Scholen met kandidaten vmbo-bb/digitaal worden verzocht bij de aanmelding voor het 3e tijdvak in het "opmerkingenveld" te vermelden welke versie deze kandidaten voor de herkansing hebben gebruikt.

Voor vragen kunt u contact opnemen met: DUO, afdeling Examendiensten, telefoon (050) 599 89 33 of per mail: examens@ocwduo.nl