Aanmelden kandidaten aangewezen vakken tweede tijdvak en kandidaten derde tijdvak

15 juni 2009

 

Vanaf maandag 8 juni kunnen scholen hun leerlingen aanmelden voor de aangewezen vakken 2e tijdvak, alsmede voor het 3e tijdvak, bij de afdeling Examendiensten van de IB-Groep.

De scholen hebben eind mei een brief gehad van de Informatie Beheer Groep met een inlognaam en wachtwoord voor de webapplicatie "aanmelden staatsexamens 2e en 3e tv" op de internetsite van de Informatie Beheer Groep, onderdeel zakelijk.

U dient de leerlingen voor de aangewezen vakken 2e tijdvak uiterlijk op maandag 22 juni, 17.00 uur aan te melden. De leerlingen voor het 3e tv moeten uiterlijk op maandag 6 juli 2009 door u zijn aangemeld. Deze separate aanmelding bij Examendiensten is voor de afname van het centraal examen door de staatsexamencommissie. N.B. U moet alle kandidaten voor het 2e tv ook vóór 22 juni 12.00 uur uitwisselen met BRON. Alle kandidaten voor het 3e tv moeten 3 dagen voor aanvang van het 3e tv ook worden uitgewisseld met BRON.

N.B. De oproepen worden door de IB-Groep verzonden naar het correspondentie-adres van de leerlingen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met: Informatie Beheer Groep te Groningen, afdeling Examendiensten, telefoon (050) 599 89 33 of per mail: examens@ib-groep.nl