Mijneindexamen.nl

Laatste update

Mijneindexamen.nl is dit jaar vanaf eind augustus beschikbaar voor alle examenkandidaten die in 2024 examen doen.

Webapp

Mijneindexamen.nl is een mobiele webapp voor smartphone, tablet of desktop. Dat betekent dat het werkt als een app, maar geen echte app is. Het is een websitelink die je opent via je internetbrowser. Daarom is Mijneindexamen.nl niet te vinden in de App Store, Play Store of een andere appwinkel.

Let op: een examenapp die je via een appwinkel hebt gedownload, biedt dus niet de officiële informatie van de overheid. Mijneindexamen.nl is de enige officiële app voor de eindexamens.

Examenrooster op maat

Op Mijneindexamen.nl stelt de examenkandidaat zijn examenrooster op maat samen, door het niveau (vwo/havo/vmbo) en vakkenpakket te selecteren. Ook is het mogelijk om vakken op een hoger niveau in het rooster op te nemen. Leerlingen krijgen zo een overzicht op maat van hun examenperiode. Bij elk vak worden de toegestane hulpmiddelen weergegeven. Na elke afname is een link naar de examendocumenten beschikbaar. De website biedt daarnaast praktische informatie ter voorbereiding op de examens, zoals oefenexamens, de slaag-zakregeling, algemene regels en tips.

Het rooster automatisch in je agenda

Leerlingen kunnen hun Mijneindexamen.nl ook opslaan in hun Google- of Outlook-agenda. Daardoor hoeven zij niet hun examens handmatig in te voeren in hun agenda. Gebruik hiervoor de knop ‘Zet in mijn agenda’.

Print je het examenrooster liever uit? Gebruik dan de knop ‘Opslaan en printen’.

Promoten mijneindexamen.nl

Wil je het gebruik van mijneindexamen.nl onder leerlingen promoten, gebruik dan de posters en flyers via de links.

Het eerste bestand bestaat uit twee A5-formaat flyers, die je kunt printen en daarna doormidden knippen of snijden. Deze flyers kun je uitdelen onder leerlingen. Het tweede bestand is een poster op A3-formaat die je op school op kunt hangen.