Enquête prestatie-eisen centrale examens

Gepubliceerd op

We hebben een aantal bewogen jaren achter de rug. Inmiddels kan het onderwijs weer volledig doorgang vinden zonder dat corona hierop van invloed is. Dit betekent niet dat alles hetzelfde is als vier jaar geleden en daarvoor. Het onderwijs ontwikkelt zich en is veranderd, de examenkandidaten van nu zijn niet hetzelfde en ook de examens blijven zich ontwikkelen. Dit kan invloed hebben op wat gezien wordt als een passende prestatie-eis voor een centraal examen. 

Daarom vragen we docenten via een korte enquête met ons mee te denken over de prestatie-eisen op de centrale examens. De inbreng van docenten gebruiken we voor de doorontwikkeling van onze normering. Daarmee zorgen we ervoor dat de normering ook de komende jaren recht doet aan de prestaties van leerlingen, waardoor leerlingen terecht een voldoende of onvoldoende blijven behalen. 

Ben je examenklasdocent, wil je de vragenlijst invullen en heb je hierover geen mailing ontvangen, neem dan contact op met info@cvte.nl.