Let op: Je bekijkt nu informatie uit een oud examenjaar.Ga naar het huidige examenjaar

Januari-aanvulling op de Septembermededeling gepubliceerd

Gepubliceerd op

Vandaag is de Januari-aanvulling op Examenblad.nl gepubliceerd. De Januari-aanvulling is toegevoegd aan de Septembermededeling. Ook is daarbij de Activiteitenplanning aangepast.

Wat ten opzichte van de Septembermededeling is aangepast, is zichtbaar aan blauwe markeringen en doorhalingen. Het is mogelijk om de blauwe markeringen en de doorhalingen uit te zetten. Dan is alle informatie zichtbaar als één doorlopende tekst.

De aanpassingen aan de Septembermededeling en de Activiteitenplanning zijn het gevolg van de Kamerbrief van 21 november 2022 over de maatregelen voor 2023. Een samenvatting van deze maatregelen is te vinden in paragraaf 1.1 van de Januari-aanvulling.