Let op: Je bekijkt nu informatie uit een oud examenjaar.Ga naar het huidige examenjaar

N-termen bekend derde tijdvak centrale examens: afsluiting examenperiode

Gepubliceerd op

Vandaag zijn de N-termen bekendgemaakt voor het derde tijdvak van de centrale examens. Daarmee kunnen scholen de uitslag van de eindexamens bepalen. Leerlingen in het vmbo, havo en vwo die hun papieren examens hebben afgerond in het derde tijdvak, horen vandaag van hun school of de vlag uit kan.

Daarmee sluiten we een bijzonder en uitdagend examenjaar af; met net als vorig jaar drie tijdvakken in plaats van twee. Een periode die veel vroeg van leerlingen, scholen, docenten vanwege de wisselingen tussen het onderwijs fysiek op school en online. Voor alle leerlingen die hun examens gehaald hebben: gefeliciteerd met deze mooie prestatie, en veel succes met je vervolgopleiding!

Op 22 juli is de afsluiting van de examenperiode voor de leerlingen van vmbo basis en kader die hun examens flexibel en digitaal hebben afgelegd. Ook hen willen we hierbij complimenteren met het harde werk en de prestaties in dit bijzondere examenjaar.

Ook veel van de kandidaten die via de staatsexamens hun diploma willen halen, moeten nog examen doen. Wij wensen hen veel succes!

Tekst banner N-termen zijn bekend!