Let op: Je bekijkt nu informatie uit een oud examenjaar.Ga naar het huidige examenjaar

Afsluiting van een bijzondere examenperiode

Gepubliceerd op

Vandaag is de normering van de centrale examens voor het derde tijdvak bekendgemaakt en horen de leerlingen die hieraan mee hebben gedaan of ze hun examens hebben gehaald. Het is de afsluiting van een zeer bijzondere examenperiode met drie tijdvakken op de scholen in plaats van twee. Een periode waaraan zowel fysiek als online onderwijs voorafging. Voor alle leerlingen die hun examens gehaald hebben: Chapeau, en veel succes met je vervolgopleiding!

Op 23 juli is de afsluiting van de examenperiode voor de leerlingen van vmbo basis en kader, die hun examens flexibel en digitaal hebben afgelegd. Ook hen willen we hierbij complimenteren met het harde werk en de prestaties in dit bijzondere examenjaar.