Let op: Je bekijkt nu informatie uit een oud examenjaar.Ga naar het huidige examenjaar

Mijneindexamen.nl

Laatste update

Ook dit jaar is Mijneindexamen.nl weer vanaf 1 oktober beschikbaar voor alle examenkandidaten. Deze site is ontwikkeld als mobiele webapp voor smartphone of tablet. Daarnaast is de website natuurlijk ook via de computer goed toegankelijk.

Webapp

Mijneindexamen.nl is een webapp. Dit betekent dat deze zich gedraagt als een app. Maar het is een website die via internet kan worden opgeroepen. Daarom is Mijneindexamen.nl niet te vinden in de App Store, Play Store of een andere appwinkel.

Mocht u een examenapp gebruiken die u via een appwinkel heeft gedownload, weest u er zich dan van bewust dat deze niet de officiƫle informatie van de overheid biedt.

Examenrooster op maat

Op Mijneindexamen.nl kan de examenkandidaat zijn of haar examenrooster op maat samenstellen, door niveau (vwo/havo/vmbo) en vakkenpakket te selecteren. Bij ieder vak worden de toegestane hulpmiddelen weergegeven, en na afname is een link naar de examendocumenten beschikbaar. De website biedt daarnaast praktische informatie ter voorbereiding op de examens: oefenexamens, de slaag-zakregeling, algemene regels en tips.

Mijneindexamen.nl is ook geschikt voor leerlingen die de flexibele digitale examens vmbo bb/kb doen. Ook informatie over de rekentoets is op de site te vinden.

Tip 1: De website is geschikt voor weergave op laptops en digitale schoolborden. Mentoren kunnen de website klassikaal met leerlingen bekijken en gebruiken.

Tip 2: Mocht u op Mijneindexamen.nl het rooster van bijvoorbeeld havo geselecteerd hebben en u wilt ook het vwo-rooster laten zien aan uw leerlingen, dan kan dat door in het menu de optie volledig rooster vwo te kiezen. Wilt u alle informatie voor een ander niveau zien, dan kunt u onderaan in het menu de reset-knop gebruiken en opnieuw het niveau en vakkenpakket kiezen.