Let op: Je bekijkt nu informatie uit een oud examenjaar.Ga naar het huidige examenjaar

Maartaanvulling gepubliceerd

Gepubliceerd op

Op Examenblad.nl is de Maartaanvulling gepubliceerd. De Maartaanvulling is toegevoegd aan de Septembermededeling. U ziet daarin alle informatie die u nodig heeft ter voorbereiding op het eindexamen van 2019 als één doorlopende tekst.

Wat ten opzichte van de Septembermededeling is aangevuld, is blauw gemarkeerd. U kunt de blauwe markeringen ook uitzetten.

De Maartaanvulling betreft onder meer:

  • roosters tweede tijdvak
  • aangewezen vakken
  • derde tijdvak
  • wijzigingen in vakspecifieke mededelingen
  • Examenlijn

Als gevolg van de aanvulling is ook de activiteitenplanning aangevuld met uiterste datums voor het melden van fouten in opgaven en cv’s. Aanpassingen aan de activiteitenplanning zijn eveneens zichtbaar gemaakt door een blauwe markering.