Let op: Je bekijkt nu informatie uit een oud examenjaar.Ga naar het huidige examenjaar

Rapport werkgroep 'ICT bij het CE wiskunde havo/vwo'

Gepubliceerd op

Afgelopen vrijdag sloot de mogelijkheid om middels een enquête uw mening te geven over alternatieven voor de grafische rekenmachine als hulpmiddel bij de centrale examens wiskunde havo/vwo. De respons was overweldigend: 653 docenten en examensecretarissen hebben hun mening gegeven.

Omdat niet alle alternatieven uit de enquête door de werkgroep even uitgebreid zijn uitgewerkt, kon het CvTE het rapport van de werkgroep niet eerder vrijgeven. Dat zou de uitkomst van de enquête mogelijk te veel beïnvloed hebben. Nu de enquête gesloten is, kan het rapport wel worden vrijgegeven.

Na de zomer volgt informatie over de uitkomsten van de enquête en het alternatief dat we verder gaan onderzoeken.

Voor meer informatie over de werkgroep en zijn opdracht en over de enquête: