Let op: Je bekijkt nu informatie uit een oud examenjaar.Ga naar het huidige examenjaar

Prikborden Engels GL/TL, havo en vwo

Gepubliceerd op

In de vakspecifieke informatie van Engels vmbo GL/TL, Engels havo en Engels vwo bij de Septembermededeling en Maartaanvulling heeft het CvTE docenten Engels geïnformeerd over de pilots 'Prikbord Engels vmbo GL/TL', 'Prikbord Engels havo' en 'Prikbord Engels vwo'.

De komende examenperiode zullen de vragen van docenten over de centrale examens Engels vmbo GL/TL, havo en vwo met de antwoorden van de Examenlijn van het College voor Toetsen en Examens op het desbetreffende prikbord op Examenblad.nl worden geplaatst. Elke nieuwe vraag over een examenopgave zal na behandeling zo snel mogelijk hier te vinden zijn. De prikborden zijn te vinden door op Examenblad.nl naar de gewenste examenpagina te gaan en via de onderstaande links:

Docenten kunnen vragen stellen via hun persoonlijke pagina op Examenblad.nl. Docenten die nog geen persoonlijke pagina hebben, kunnen zich hiervoor aanmelden via hun examensecretaris.

Meer informatie over het Prikbord Engels is te vinden in deze video op CvTE backstage.

Deze pilots zijn onderdeel van het 'Project Ieders Examen'. Meer informatie over zowel dit project als deze pilots is te vinden op de pagina Docentbetrokkenheid en op Rijksoverheid.nl.